Vacante personalizate in toata lumea

Speranta-Ionescu-Avanti-Holiday-vacante-aventuri-calatorii

Descopera toata lumea cu cele mai frumoase vacante personalizate cu Avanti Holiday. Oferte sejururi, circuite, croaziere și city break pentru grupuri private, activități corporate și individual.

Trei lucruri reprezintă Avanti Holiday: vacante personalizate, turism de nișă și oferte speciale pentru sejururi, circuite, croaziere și city break-uri în destinații din toată lumea.

Una dintre cele mai îndrăgite agenții de turism, Avanti Holiday s-a născut în pandemie când Speranța Ionescu, fondatoarea agenției, a făcut un gest îndrăzneț atunci când lumea se închidea. A continuat, deschizând noi orizonturi, conducând personal turiștii în destinații și rămânând aproape de ei. Astfel, agentia a devenit natural o poveste, o comunitate de prieteni și un ghid de nădejde atât pentru pasionații de călătorii și exploratorii de noi destinații de vacanță, cât și pentru cei care călătoresc pentru prima dată.

Cu o experiență bogată dobândită prin călătorii în toată lumea, în agenția de turism turoperatoare Avanti Holiday găsești un partener de cursă lungă pasionat de tot ce înseamnă vacante personalizate, aventuri și călătorii.

De când s-au deschis granițele României, Speranța călătorește în toată lumea. Lumea a devenit acasă pentru ea, iar prin cunoașterea astfel dobândită este unul dintre cei mai inspiranți ghizi si consilieri ai pasionaților de călătorii. De la vacante personalizate în destinații îndrăznețe la care nu credeai că vei ajunge la turism de nișă și pachete clasice de sejururi, circuite, croaziere și city break-uri, la Avanti Holiday găsești mereu informații utile, inspirație, entuziasm și ceva potrivit gustului și bugetului tău.

Călătoriile ne deschid inima, ne inspiră, ne revitalizează și ne umplu viețile cu povești.

Lumea te așteaptă! Hai cu noi!